Menu
e-mærket
Basket Image

Indkøbskurv

0 STK = 0,00 DKK
Produkter til den seriøse rytter

Hvem er det egentlig du handler med?

Historien om LINSMARK

Det var bestemt ikke et resultat af en pludselig indskydelse, da jeg i 2013 startede Linsmark. Faktisk skulle der en del års tilløb til. Lysten og motivationen til at starte egen virksomhed havde jeg haft længe – det eneste, jeg manglede, var den helt rigtige idé. Skulle jeg gøre det, skulle det gøres ordentligt, det skulle være gennemtænkt og gennemført. Og jeg skulle kunne stå 100 pct. inde for min forretning.

Min baggrund

Mens ridesporten har været min passion og livsstil i mere end 30 år, har jeg karrieremæssigt været beskæftiget i salgsbranchen. Jeg er handelsuddannet fra Aalborg Handelsskole og har 20 års erfaring med salg, ordrehåndtering og indkøb, i ind- og udland. De første mange år fra salgskontorer i engrosvirksomheder og siden som del af en indkøbsafdeling.

Det startede med RTS-ridebukser

I mine voksne år som aktiv rytter har jeg trofast sværget til det samme mærke inden for ridebukser. Men da jeg en dag i efteråret 2012 ville købe et nyt par, fandt jeg ud af, at mærket ikke længere blev solgt i Danmark.

Selvom jeg ikke kom hjem med nye ridebukser den dag, tog jeg alligevel ikke helt tomhændet fra butikken, for med mig havde jeg min forretningsidé: Jeg skulle sælge RTS-ridebukser!

Jeg tog kontakt til den tyske leverandør af ridebukserne og fik en forhandleraftale på plads med dem. Min forretning var hermed undervejs, og i januar 2013 fik Linsmark sit cvr-nummer.

Siden da er både produktsortiment og forretning vokset. Jeg sælger stadigvæk samme slags ridebukser – nu er de bare en lille del af et stort udvalg af udstyr til både hest og rytter. Og ud over salg til private har vi i dag også stutterier, salgsstalde og rideskoler blandt vores kunder.

Vi vil have tilfredse kunder!

Hos Linsmark er den største motivationsfaktor glade og tilfredse kunder.

Vi fokuserer ikke kun på konkurrencedygtige priser. Det primære fokus er at give vores kunder den bedst mulige købsoplevelse. Vi tager os tid til hver enkelt spørgsmål og forespørgsel, og vi går gerne den ekstra mil, for at vores kunder får en positiv oplevelse, når de handler hos os.

Har du problemer med et dækken, der ikke sidder ordentligt på din hest, eller er der en vare, der haster, fordi du skal bruge den som gave, så ring til os, og lad os se, om ikke vi kan finde en løsning på det. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis der er et produkt, du savner i vores sortiment, eller hvis du har spørgsmål til specifikke produkter.

Vi er kun en opringning væk – og selvom vi hele tiden gør vores bedste, så er vi altid interesseret i at gøre det endnu bedre.

Fokusområde

Linsmark forhandler kvalitetsudstyr til hest og rytter.

Vores omdrejningspunkt er ikke kun kærlighed til hestesporten, men også kærlighed til dyrene. Det betyder, at vores fokus ikke kun er på de for rytteren bedste produkter, men også på, at produkterne er bedst mulige for hesten i forhold til komfort og sundhed.

Vi køber alle vores varer direkte fra grossister og producenter inden for EU. Det er vores garanti for, at vores leverandører overholder gældende EU-regler og -krav.

Linsmark.dk er e-mærke-certificeret.


- Linda Michaelsen, indehaver af LINSMARK